Scholier - Daarom voor de klas

Dit is waarom zij voor de klas staan.

Meester Peter

Elke dag is anders. Als je denkt dat je alles hebt meegemaakt dan heb je het mis. Ik had ook niet gedacht zoveel skills om leraar te worden in huis te hebben. Bijvoorbeeld als alle kinderen op hun stoel zitten te wiebelen kan ik gewoon doorgaan met mijn les. Of even wat leuks verzinnen wat ook nog zinvol is. Alle kinderen moeten binnen 3 minuten van klein naar groot gaan staan op huisnummer. Zo verzin ik elke keer weer wat nieuws qua kleine mogelijkheden.

Juf Liesje

Ik vind het leuk om de kinderen die niet in de “gewone” lijn meegaan of kunnen, extra te begeleiden. Een manier te zoeken en te verzinnen zodat de kinderen het wel begrijpen of kunnen leren. Het leukste hiervan vind ik zelf een spel verzinnen zodat de kinderen het wel begrijpen of het kunnen leren. 

Meester Marcel

Toen ik jong was wist ik al dat ik iets met sport wilde gaan doen, maar wat dat wist ik echt niet. Ik ben stage gaan lopen bij verschillende sport beroepen. Zo ook bij een gymleraar. En toen wist ik het zeker. Ik wilde gymdocent worden. Ik hou van sport en vind het erg leuk om kinderen met verschillende sporten te laten kennis maken. Zo kan ik van mijn passie mijn beroep maken.

Juf Laura

Het is erg leuk om met kinderen te werken. Dat geeft mij zoveel plezier. Na een dagje meelopen op een basisschool wist ik het zeker. Ik wil juf worden van het liefst groep 1 en 2. Veel mensen zeggen; oh dat is een makkie in groep 1 en 2. Dan hoeven de kinderen alleen maar te spelen. Die mensen zou ik altijd graag willen uitnodigen om een dagje mee te lopen. Het is meer dan alleen maar spelen.

Maak kennis met onze besturen